Home » schoonmaak oplevering

Schoonmaak na een renovatie of bij een nieuwbouw

 

Bouwwerven zijn niet altijd even gemakkelijk om op te kuisen. Als aannemer heeft u er natuurlijk al helemaal geen tijd voor. Daarom helpt Egon Cleaning uit Diest u verder. Wij komen ter plekke de werf opruimen en zorgen dat een nette omgeving achterblijft. Hierdoor kunt een mooi  pand afleveren.

 

Ook voor tussentijdse schoonmaak van de bouwwerf

 

U hoeft niet te wachten tot de oplevering vooraleer u een beroep doet op de diensten van Egon Cleaning uit Diest. 

Wij komen tussendoor al eens alles opruimen, waardoor de werf er netjes bijligt. Hierdoor behoudt u het overzicht, maar bouwt u ook aan een veilige werkplek voor uw personeel. Wij doen dit bij nieuwbouw- en renovatieprojecten over geheel België.

 

 

Bij Egon Cleaning  werken we enkel met professioneel en klantvriendelijk personeel.  Hierbij staan we in voor het volledig opruimen van de werf en het verwijderen van grof vuil. Vervolgens voeren we de eindschoonmaak voor u uit. Dit omvat zowel de algemene reiniging  en het poetsen van ramen

Uiteraard stemmen wij onze schoonmaakdiensten volledig af in functie van de voortgang van de werken, zeker wat de tussentijdse schoonmaak betreft. Wij weten  dat u te maken heeft met strikte deadlines en bouwen daarom mee aan een tijdige oplevering.